Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Delimano Elektromos húsdaráló, tárcsák rozsdamentes acélból készültek, 1300 W, 3 funkciós, mosogatógépben mosható (DAC-DEL-10010416)

Ingyenes szállítás easyboxba, megjelölt termékekre!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
55 709 Ft
+ 2 999 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 55 709 Ft

Termékleírás
Elektromos húsdaráló, tárcsák rozsdamentes acélból készültek, 1300 W, 3 funkciós, mosogatógépben mosható Joy Pro elektromos húsdaráló Ha inkább a saját konyhájában szeretne húst darálni, a Delimano Joy Pro elektromos húsdaráló az ideális megoldás az Ön számára! Ezzel a friss marhahúsból finom hamburgert vagy lasagne-t készíthet. 1300 W-os maximális teljesítménnyel bármilyen húst tud aprítani. Ezen kívül van benne 2 tárcsa a finomabb vagy durvább aprításhoz és egy kellék a kolbászokhoz, húsgombócokhoz. Élvezze az ízletes, frissen darált húst Az egyik módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy pontosan mit tartalmaz a hamburger, a tészta és a piték, ha a saját konyhájában készíti el őket, de annak érdekében, hogy az alapanyagok a legjobb minőségűek legyenek, miért nem vágja fel otthon a húst? Legyen felelős az étrendjéért, és ügyeljen arra, hogy a darált hús legjobb összetevőit használja – ismerje meg az új Delimano Joy Pro húsdarálót! Könnyen aprítja a húst hamburgerekhez, apró vagy finom kolbászokhoz. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja kedvenc húsát, megvásárolja a Delimano Joy Pro elektromos darálót, és élvezheti a frissen vágott, ízletes húst, amely készen áll az edénybe, a grillre vagy a serpenyőbe. 3 funkció A Delimano Joy Pro elektromos daráló 3 különböző funkcióval rendelkezik a hús vagy más élelmiszerek feldolgozásához: Darált hús Kolbász elkészítése Fasírt készítése Ezen kívül van benne Reverse funkció is, így ha valami összeomlik a darabolási folyamat során, akkor nem kell minden alkatrészt eltávolítani és ellenőrizni, hogy mi a probléma – egyszerűen váltson a Reverse funkcióra. Az elektromos daráló percenként akár 1,5 kg húst is felaprít, így nagyon rövid időn belül elkészül a piknikre szánt főétel. Készítsen hamburgert, darált húsos pitét vagy chili con carne-t A saját konyhájában a hús darálása lehetővé teszi a finomság állagának és vastagságának teljes ellenőrzését, de lehetőséget ad arra is, hogy kísérletezzen különböző összetevők kombinációjával, hogy lédús hamburgert vagy finom kolbászt kapjon. Akár a húst is felapríthatja a kívánt fűszernövényekkel vagy fűszerekkel, így biztosítva az egyenletes eloszlást a keverékben. Eleged van a húsból? Használja az elektromos darálót más élelmiszerek feldolgozásához, például: Felett Friss zöldségek Gomba Fokhagyma chili Tartós rozsdamentes tárcsák A Delimano Joy Pro elektromos aprítógép 2 tárcsával rendelkezik a finom vagy durva aprításhoz, az Ön preferenciáitól függően. A 2 tárcsa rozsdament

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.